Hotelrooms

Hotelrooms hed tidligere HotelGlobal og drives af OnlineTours, som er et norsk selskab med hovedkontor på Grünerløkka i Oslo. Hotelrooms tilbyder enkel, rimelig og sikker bestilling af hotelværelser over hele verden. Når du søger på vores internetsider, leder vi i flere store internationale hoteldatabaser efter de bedste og rimeligste tilbud på hvert hotel.

OnlineTours er medlem af Reisegarantifondet og Norsk Reiselivsforum.

Historik:

2000: OnlineTours grundlægges og starter en af Norges første internetsider med formidling af hotelværelser på internettet.

2003: OnlineTours lancerer nye internetsider under navnet HotelGlobal. Som en af de første med xml-teknologi kan vi i ”real time” give svar på om hotellet har ledige værelser eller ikke.

2004: OnlineTours kåres af avisen Dagens Næringsliv til en af Norges mest fremgangsrige virksomheder i rejsebranchen (Gaselle).

2005: HotelGlobal lanceres i vores nabolande Sverige og Danmark. Vi kåres igen som Gaselle i avisen Dagens Næringsliv.

2006: Vi kåres som bedste norske hotelformidler i avisen Aftenpostens store hoteltest. I samarbejde med Norwegian og Sterling lancerer vi en ny internetside med bestilling af pakkerejser, hvor flybilletter kan købes samtidigt med vores hotelværelser (www.onlinetours.no).

2007: OnlineTours er igen en af vinderne i Dagens Næringsliv.

2008: Internetsiden du nu besøger lanceres, og HotelGlobal skifter navn til Hotelrooms.

 

Kontaktinformation:

OnlineTours AS
Oreliveien 15 B
N-0583 Oslo
Norge

Virksomhedsnummer/CVR-nummer: 981 551 931

Kontaktskema

Vi kommer hurtigst mulig tilbage til dig med svar på din forespørgsel via kontaktskemaet.

Åbningstider servicetelefon 70 20 29 20:
Mandag, onsdag og fredag 09:00 - 12:00